Retour à tous les articles

Premier Tech vill träffa dig på hem & villa mässan

Premier Tech ställer ut på hem & villa mässan 2022

Mölndal - Premier Tech visar sina hållbara lösningar för rening av avloppsvatten och regnvattenhantering på hem & villa mässan i Stockholm, Sverige. 25 till 27 november är besökare välkomna till monter B06:35 för att få information om t.ex. Solido SBR-Minireningsverk +P, kokos-biofilter eller regnvattenupptagningssystem.

“Vi är mycket glada över att få ställa ut på denna mässa. Vi ser fram emot direktkontakt med kunder och intressenter och att få skapa bra möjligheter till en hållbar vattentillgänglighet och avloppshantering”, säger Lennart Johansson, chef för Premier Tech i Sverige. ”Det är rätt plats att presentera våra hållbara lösningar”, förklarar han vidare.
 

Renar avloppsvatten

Premier Techs decentraliserade avloppsvattenlösningar gör skillnaden – för kunderna och vår närmiljö. Premier Tech erbjuder beprövad teknik. Från slutna tankar till slamavskiljare och till olika modeller av Rewatec Solido SBR avloppsreningssystem. Renar avloppsvatten - alla med CE-märkning.
 

Installera ett minireningsverk

Rewatec SBR minireningsverk kan kompletteras med fosforrening efter behov. På hem & villa visar företaget upp ett unikt system för sekundär klarning och infiltration: Miljöskyddsfiltret (EPF). Dess icke-elektriska och hållbara prestanda uppnås genom ett biofilter tillverkat av kokosnötspartiklar. Detta är biologisk rengöring.

Premier Tech Water and Environment har 1 500 teammedlemmar i 12 länder. Teamet skyddar miljön med hållbara lokala lösningar för användning och hantering av regnvatten  samt rening och underhåll av avloppsvatten i det naturliga kretsloppet för organiska restprodukter. I Sverige ligger regnvattenfokus på bekväma regnvattenupptagningssystem för hus och trädgård från varumärket Rewatec.

Fråga en expert - För personlig rådgivning om våra produkter och tjänster, använd formuläret nedan eller ring oss på 010 206 4330:

Lennart Johansson

Territory Sales Manager

 


Relaterade produkter